Hotel-restaurant-Spa Rialp. Pallars Sobirà

munt rialp copia

2003.

Premisses: S’encarrega un hotel de 30 habitacions, restaurant i SPA en un terreny completament plà, situat a l’entrada del poble de Rialp. Pallars Sobirà. s’haurà d’integrar l’antic paller existent en el projecte.

Solució: el projecte es desenvolupa a partir de l’Antic Paller que actua com a nus i accés principal, i que conté els serveis de recepció i bar.

Dos eixos en surten  : el primer , de PB+1, segueix el talús de la muntanya, amb les habitacions penjant de la circulació adosada a la muntanya, optimitzant la bona orientació de totes les habitacions i assegurant l’assolellament.El segon eix, més proper a l’accés conté els serveis de SPA i Restaurant.

Promotor: Privat

PEC:  4.285.708 Euros

Superficie: 4.200m2

Avant projecte redactat conjuntament amb Marc Olivé Elias. Arquitecte.

 

 

Les commentaires sont fermés.