CAT

Activitat d’obra pública i privada a França i Espanya ( Catalunya)

  • Obra nova  Disseny, redacció de projecte, direcció d’obra i tots els documents derivats de projectes d’HABITATGES UNIFAMILIARS, PLURIFAMILIARS, EQUIPAMENTS (Hotel, escoles primàries, escoles bressol, instituts)
  • Rehabilitació: Disseny, redacció de projecte, direcció d’obra i tots els documents derivats de projectes de Rehabilitació interior habitatges, locals (restaurants, bars…tota mena de local obert al públic) així com rehabilitació integral d’edificis.
  • Interiorisme: disseny d’interiors, mobiliari. Projecte i direcció d’obra. Acompanyament del client i assessorament en els materials i acabats.
  • Consultoria per arquitectes que vulguin actuar a França: Assistència a arquitectes catalans que treballen a França, en la redacció del projecte i direcció d’obres aportant el coneixament del sistema de funcionament de les administracions i del plec documental necessari per exercir a França.
  • Consultoria per a clients Francesos amb intenció d’invertir a Catalunya: Assistència i acompanyament en tot el procés per a clients Francesos que vulguin construïr a Espanya. Estudis de viabilitat per assistir possibles inversors a Catalunya, oferint un tracte proper, dedicació i coneixament del lloc a invertir.
  • Altres: Certificacions energètiques / Inspeccions Tècniques de l’edifici (ITE) / Informes / cèdul.les d’habitabilitat / legalitzacions.

Llengües parlades : CATALÀ CASTELLANO FRANÇAIS ITALIANO ENGLISH

contact

 

Les commentaires sont fermés.