CAT

Elisa Olivé Elias és arquitecte per l’ETSAB, on obté el títol l’any 2000, al 2009 obté el DEA en projectes arquitectònics*  a la UPC . Les diverses experiències a l’estranger li han permès experimentar diverses formes de projectar, i un coneixement de diverses llengües i cultures. Després d’un Erasmus a Roma, obté una beca Leonardo per fer pràctiques al despatx Tissier Architectes a Paris, on treballa durant 2 anys. A Barcelona, Elisa Olivé Elias, ha col·laborat en diferents despatxos on ha adquirit coneixements diversos: despatxos especialitzats en estructures (Eskubi-Turro Arquitectes), en arquitectura escolar modular (López-Pedrero-R.Roda arquitectes SLP.), en rehabilitacions, en interiorisme i en urbanisme.

És amb aquests coneixements que Elisa Olivé Elias crea eoARQUITECTURA el 2003, una estructura que respon a tot tipus de projecte, des de projectes de nova construcció, fins a rehabilitacions comptant amb una sèrie de col·laboradors especialistes com Otherstructures SLP o Gemma Humbert. Calcul estructures.

El despatx s’associa per certs projectes a França amb CyrLAB architecture, amb qui comparteix les mateixes inquietuds arquitectòniques.

* Projecte de Tesi: : «L’escola bressol. Quan l’arquitectura es converteix en joc», amb una nota de 9/10. Tesi doctoral en curs.

 

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s